Skip to main content

ΠΑΣΟΚ: Στήριξη σε Δούκα από Γιώργο Παπανδρέου και Νάντια Γιαννακοπούλου

INTIME

Λίγο πριν τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών

Την στήριξή τους στον Χάρη Δούκα για τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανακοίνωσαν ο Γιώργος Παπανδρέου και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών. Έχουμε επιλογή. Ας την κάνουμε πράξη», έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου σε ανάρτησή του.

Αναλυτικά, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε:

«Η Συμμετοχή μας, Αφετηρία Μάχης για Προοδευτική Διέξοδο. Με τη συμμετοχή μας αύριο, παίρνουμε θέση. Ψηφίζουμε για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια δυνατή Προοδευτική Παράταξη. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Μπορούμε να τις κερδίσουμε. Το αύριο της Ελλάδας είναι στα χέρια μας. Ένα διαφορετικό μέλλον, καλύτερο για όλους. Με τη δική μας μαζική παρουσία στις κάλπες ανοίγουμε τον δρόμο της προόδου. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η απάντηση στη συντήρηση. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής. Η μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία. Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών. Έχουμε επιλογή. Ας την κάνουμε πράξη».

Μάλιστα, ο ίδιος ο Χάρης Δούκας απαντώντας στην ανάρτηση του Γ. Παπανδρέου, σημείωσε «Γιώργο, πάμε για την Αλλαγή!».


Στήριξη και από τη Ν. Γιαννακοπούλου

«Χάρη, πάμε για την Αλλαγή!», έγραψε σε μια λιτή δημοσίευσή της στο Instagram η Νάντια Γιαννακοπούλου, που ήταν υποψήφια στον α’ γύρο.