Skip to main content

Αλ. Αυλωνίτης στη «Ν»: Η δαιμονισμένη κατάρα της Αριστεράς με τις πολλές διασπάσεις και τα πολλά «εγώ»

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Υπάρχουν προσωπικές επιδιώξεις», επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Για την κρίση, την οποία βιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, σε συνέντευξή του στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «On Politics» με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης απειλείται, εκτός από αυτό που έχει πραγματοποιηθεί, τον έδιωξαν σαν σκύλο μέσα από το κόμμα όντας αρχηγός, έξω από τη θέση του ως πρόεδρος, τον απειλούν τώρα ότι θα τον διαγράψουν και από μέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν προσωπικές επιδιώξεις»

Παράλληλα, τόνισε ότι «υπάρχουν προσωπικές επιδιώξεις όπως όλα τα κόμματα και υπάρχει και αυτή η δαιμονισμένη κατάρα της Αριστεράς με τις πολλές διασπάσεις και με τα πολλά «εγώ»».

Στη συνέχεια επεσήμανε πως «ο Κασσελάκης ανακάτεψε το παιχνίδι των ηγετικών στελεχών. Όταν ήρθε δε δέχτηκε μια «θαλπωρή», μια προσπάθεια να τον βοηθήσουν. Απλώς όλοι αυτοί σκεφτόντουσαν πώς θα τον διώξουν για να ανακαταλάβουν τις θέσεις τις οποίες είχαν».

Κλείνοντας ο κύριος Αυλωνίτης ανέφερε ότι «στηρίζω τον Κασσελάκη και μια από αυτές τις αιτίες είναι ο ανθρώπινος παράγοντας».