Skip to main content

Σ. Φάμελλος: Κατέθεσε επισήμως τον φάκελο της υποψηφιότητάς του με 117 υπογραφές μελών της Κ.Ε.

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι ενωτική - Η υποψηφιότητά μου σήμερα αποδεικνύει ότι υπάρχει ενότητα»

Τον φάκελο με τα στοιχεία της υποψηφιότητάς του και τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, κατέθεσε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Η υποψηφιότητα του κ. Φάμελλου συνοδεύεται από 117 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Σε δηλώσεις του μετά την υποβολή του φακέλου, ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε πως «η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι ενωτική» προσθέτοντας πως «η υποψηφιότητά μου σήμερα αποδεικνύει ότι υπάρχει ενότητα».

«Σύμφωνα με τις αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ και τις καταστατικές μας προβλέψεις κατέθεσα πριν από λίγο την υποψηφιότητά μου με πλήρη φάκελο για τη θέση του προέδρου. Η υποψηφιότητά μου έχει την έγκριση υποψηφιότητας από 117 συντρόφους και συντρόφισσες, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, που θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και όλες θερμά. Πιστεύω ότι η υποψηφιότητά μου θα έχει τη δυνατότητα να στηριχθεί και συντρόφους και συντρόφισσες και κυρίως από την κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε, επισημαίνοντας πως «όλες οι υπογραφές έχουν την ίδια αξία και την ίδια βαρύτητα».

Διαβάστε ακόμη:

Π. Πολάκης: Πρωτοβουλία για συνάντηση των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη