Skip to main content

Π. Πολάκης: Πρωτοβουλία για συνάντηση των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Πρωτοβουλία για συνάντηση όλων των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ αύριο στα κεντρικά γραφεία της Κουμουνδούρου ανέλαβε ο Παύλος Πολάκης, όπως δήλωσε ο ίδιος, εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων στο κόμμα.

«Πήρα πρωτοβουλία και συγκαλώ αύριο στις 13:00, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, συνάντηση όλων υποψηφίων προέδρων προκειμένου να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα, να επιτευχθεί ομαλότητα και ηρεμία στις συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα και του συνεδρίου, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών, του debate, που πρόκειται να γίνει και να ξεκαθαριστούν μια σειρά από θέματα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία.

Όπως ανέφερε ο κ. Πολάκης, ο κ. Φαραντούρης και ο κ. Γκλέτσος, δήλωσαν ότι θα παραστούν, ενώ επιπλέον «θα παραστούν σαν θεσμικοί εγγυητές της συνάντησης και ο Νίκος Παππάς ως πρόεδρος της Κ.Ο. και η Ράνια Σβίγκου ως γραμματέας του κόμματος». Επίσης «έχουν ενημερωθεί ο κ. Φάμελλος και ο κ. Κασσελάκης» συνέχισε, προσθέτοντας πως αναμένει «να ανταποκριθούν όλοι σε αυτή την συνάντηση προκειμένου να χαράξουμε διαφορετική πορεία».

«Εγώ τον κ. Κασσελάκη δεν θέλω να τον αποκλείσω, θέλω να τον νικήσω»

Νωρίτερα ο κ. Πολάκης επανέλαβε πως θεωρεί «απαράδεκτη τη διαρροή ενός μόνο πόθεν έσχες προς τα ΜΜΕ, αλλά εξίσου και περισσότερο απαράδεκτη την αποστολή εξώδικου από τον κ. Κασσελάκη». Εξέφρασε δε για μία ακόμη φορά την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο διαγραφής ή αποκλεισμού του κ. Κασσελάκη από τις εκλογές.

«Εγώ δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει διαγραφή. Πρέπει να αναμετρηθούμε στα ίσα. Εγώ τον κ. Κασσελάκη δεν θέλω να τον αποκλείσω, θέλω να τον νικήσω» ανέφερε, καλώντας τους πάντες «να σταματήσουν τα σενάρια περί διαγραφής».

ΣΥΡΙΖΑ: Τι αποφάσισαν οι «87» στη χθεσινή τους σύσκεψη για τον Στέφανο Κασσελάκη