Skip to main content

Βούλα Κεχαγιά στο NaftemporikiTV: Έχει συντελεστεί η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ

«Αμφίβολο πώς θα γίνει το συνέδριο υπό τέτοιες συνθήκες»

Συνέντευξη στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής, στη Νικόλ Λειβαδάρη και τον Παύλο Πανταζόπολο παραχώρησε η Βούλα Κεχαγιά, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κόμμα.

«Η αντιπαράθεση που παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες έχει φτάσει στην κορύφωσή της. Κατά τη δική μου άποψη, η διάσπαση επί της ουσίας έχει συντελεστεί», εκτίμησε η κ. Κεχαγιά.

«Τύποις αν θα φτάσουμε σε μια διάσπαση αυτό θα γίνει είτε με τη διαγραφή Κασσελάκη είτε με την κάθοδό του και μια νέα εκρηκτική διεξαγωγή ενός συνεδρίου, το οποίο αυτήν την στιγμή όλοι βάζουμε ερωτηματικά για το πώς μπορεί να διεξαχθεί», τόνισε.

Η Βούλα Κεχαγιά έκανε λόγο για έναν «σφοδρό εμφύλιο πόλεμο. Καλούνται άνθρωποι ακόμη και με διαφορετικές πολιτικές απόψεις να προχωρήσουν στα διαδικαστικά», ενώ εξέφρασε αμφιβολίες αν μπορεί ένας διάλογος να οδηγήσει σε μια εκτόνωση της κατάστασης.

«Η κατάσταση είναι ακραία και από τις δύο πλευρές, αν και δεν έχουν συμβάλει όλα τα μέλη σε αυτό», σημείωσε.

«Αποκλείω ο κ. Κασσελάκης να μην περίμενε ότι το εξώδικο θα προκαλούσε αντιδράσεις»

Για το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη, η Βούλα Κεχαγιά απάντησε: «Ο κ. Κασσελάκης με το εξώδικο και υπογράφοντας ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ήξερε ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις. Θεωρώ απίθανο να μην περίμενε την αντίδραση, είχε επίγνωση των συνεπειών»

Για την καταγγελλόμενη διαρροή των δεδομένων του στην Εφημερίδα των Συντακτών, η Βούλα Κεχαγιά τόνισε ότι «δικαίως διαμαρτυρήθηκε ο Κασσελάκης για τη διαρροή στην Εφ.Συν. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του τα έχουν συνεκτιμήσει όλα».

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Τι αποφάσισαν οι «87» στη χθεσινή τους σύσκεψη για τον Στέφανο Κασσελάκη