Skip to main content

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ρίχνουν γέφυρες στην Άννα Διαμαντοπούλου οι δύο μονομάχοι – Αδειάζει η κλεψύδρα για το debate

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Διαδοχικές συναντήσεις Ανδρουλάκη - Δούκα με την Άννα Διαμαντοπούλου - Εντείνονται οι διαβουλεύσεις για να κλειδώσει η ημέρα του debate

Εντείνονται οι διεργασίες εν όψει του β΄γύρου των εκλογών ανάδειξης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, με τους δύο μονομάχους Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα να αναζητούν συμμαχίες που μπορούν να τους δώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην τελική αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής.

Μετά τα χθεσινά διαδοχικά ραντεβού με τον Παύλο Γερουλάνο, οι δύο διεκδικητές της ηγεσίας θα έχουν σήμερα κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία τερμάτισε τέταρτη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η κ. Διαμαντοπούλου θα συναντηθεί στις 12.00 με τον Χάρη Δούκα και στις 13.30 με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή η κ. Διαμαντοπούλου είχε λάβει 58.809 ψήφους (ποσοστό 19,52%), ενώ στις δηλώσεις της για το εκλογικό αποτέλεσμα είχε εκπέμψει ενωτικά μηνύματα. «Την επόμενη μέρα θα είμαστε ενωμένοι και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το ΠΑΣΟΚ» είχε αναφέρει, αποφεύγοντας να πάρει θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.

Εντείνονται οι διαβουλεύσεις για την τηλεμαχία

Την ίδια ώρα κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις για το debate μεταξύ των δύο υποοψηφίων, με την ημέρα διεξαγωγής της τηλεμαχίας να παραμένει το μεγάλο «αγκάθι». Κατά τη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων των κ. Ανδρουλάκη και Δούκα υπήρξε συμφωνία για το πλαίσιο του debate. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, συμφωνήθηκε η τηλεμαχία να είναι επταθεματική, με μεγαλύτερη βαρύτητα στην ακρίβεια και στην επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Η ημέρα διεξαγωγής του debate παραμένει ωστόσο ανοιχτή και θα καταβληθεί προσπάθεια να κλειδώσει σε νέα συνάντηση που θα έχουν σήμερα εκπρόσωποι των δύο υποψηφίων, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν όσο η κλεψύδρα για τις κάλπες αδειάζει.

naftemporiki.gr