Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Ζήτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη θέτει η Όλγα Γεροβασίλη

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Είχε προηγηθεί εξώδικο του Στ. Κασσελάκη σε Π.Γ. και Κεντρική Επιτροπή για τη διαρροή του πόθεν έσχες του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με την Πολιτική Γραμματεία να συνεδριάζει σε συγκρουσιακό κλίμα, εν μέσω της νέας θύελλας που ξέσπασε μετά τη διαρροή του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η Όλγα Γεροβασίλη φέρεται να έθεσε θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη εξαιτίας του εξώδικου που έστειλε στα μέλη του Οργάνου και στην Κεντρική Επιτροπή για τη διαρροή του πόθεν έσχες του.

Τη διαφωνία του στη διαγραφή Κασσελάκη εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης, καλώντας πάντως τον έκπτωτο πρόεδρο να ανακαλέσει το εξώδικο.

Το εξώδικο Κασσελάκη

Είχε προηγηθεί το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Στο έγγραφο μάλιστα ανέφερε ότι το πράττει «ατομικά» και με την ιδιότητα του «προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΥΡΙΖΑ: Εξώδικο Κασσελάκη για τη διαρροή του πόθεν έσχες του

Το δημοσίευμα για τις «γκρίζες ζώνες» στο πόθεν έσχες Κασσελάκη

Σημειώνεται ότι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε διά του διευθυντή του γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, την παραίτηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου, χρεώνοντάς της τη διαρροή στοιχείων προς την «Εφημερίδα των Συντακτών» για το πόθεν έσχες του. Η εφημερίδα αναφερόταν με λεπτομέρειες σε διάφορα «θολά σημεία» και έθετε ερωτήματα για τα περιουσιακά στοιχεία του Κασσελάκη.

Την παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου για τη διαρροή του πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη ζήτησε και η Θεοδώρα Τζάκρη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Στέφανος Κασσελάκης: Ζητεί την παραίτηση Σβίγκου 

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Οι φάκελοι είναι σφραγισμένοι

«Οι φάκελοι με τα πόθεν έσχες είναι σφραγισμένοι και θα δοθεί συνολικά απάντηση από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησαν νωρίτερα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα κατήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε ακόμη:

Σ. Φάμελλος: Απέστειλε το πόθεν έσχες του στον ΣΥΡΙΖΑ – Αύριο η επίσημη κατάθεση υποψηφιότητας