Skip to main content

Π. Γερουλάνος για συναντήσεις με Ανδρουλάκη – Δούκα: Οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση και θα την εκφράσουν στην κάλπη

(φωτ. ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS)

Παραμένει στη γραμμή της ουδετερότητας ο Π. Γερουλάνος - Χ. Δούκας: Το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα

Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο επίκεντρο των διαδοχικών συναντήσεων που είχε ο Παύλος Γερουλάνος με τους δύο μονομάχους του β’ γύρου των εκλογών ανάδειξης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα.

«Συναντήθηκα και με τον κ. Ανδρουλάκη και με τον κ. Δούκα. Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ που θέλουμε την επόμενη μέρα για το πώς μπορούμε να το ανοίξουμε, να το μεγαλώσουμε και να το προετοιμάσουμε για να είναι νικηφόρο στις επόμενες εκλογές» δήλωσε ο κ. Γερουλάνος αμέσως μετά τις συναντήσεις στη Βουλή.

Παραμένει στη γραμμή της ουδετερότητας

Ο κ. Γερουλάνος, που είχε τερματίσει τρίτος στον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών με μικρή διαφορά από τον κ. Δούκα ερωτήθηκε και για το αν θα στηρίξει έναν από τους δύο υποψηφίους εν όψει της τελικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής, αποφεύγοντας εκ νέου να δώσει «γραμμή» στους ψηφοφόρους που τον στήριξαν. «Δεν έχει αλλάξει τίποτε ως προς αυτό. Θεωρώ ότι οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση και θα την εκφράσουν στην κάλπη» επανέλαβε. Υπογράμμισε πάντως τη σημασία της συμμετοχής και στον β’ γύρο.

Χ. Δούκας: Το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα

(φωτ. ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS)

Από την πλευρά του, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Χάρης Δούκας έκανε λόγο για «εξαιρετικό κλίμα». «Είχαμε μία πολύ καλή συνάντηση με τον Παύλο Γερουλάνο σε εξαιρετικό κλίμα. Αναφέρθηκα στο πρόγραμμά μας και στις μεγάλες τομές που χρειάζεται να κάνουμε για τη χώρα διότι κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς ανοίγει κερκόπορτα στον λαϊκισμό, στη μισαλλοδοξία και στην ακροδεξιά. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα» πρόσθεσε.

«Αγκάθι» η ημερομηνία του debate

Στα επιτελεία του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα επικρατεί πυρετός διεργασιών εν όψει της τελικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής. Το απόγευμα αναμένεται να συναντηθούν οι εκπρόσωποι των δύο υποψηφίων προκειμένου να συζητήσουν για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των δύο. Αμφότεροι τάσσονται υπέρ της διεξαγωγής μιας τηλεμαχίας, αλλά μένει να συμφωνήσουν για τους όρους του debate, καθώς και για την ημερομηνία του. Από το επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη προτείνουν να διεξαχθεί αύριο η τηλεμαχία, ενώ από το στρατόπεδο του κ. Δούκα ζητούν να διενεργηθεί την Παρασκευή.

naftemporiki.gr

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΣΟΚ: Σε θέσεις μάχης Ανδρουλάκης και Δούκας – Πυρετός διεργασιών, βολιδοσκοπήσεις και ζυμώσεις για το debate

Χάρης Δούκας: Αν ήταν στον β’ γύρο ο Παύλος Γερουλάνος, θα τον στήριζα