Skip to main content

ΠΑΣΟΚ: Debate με Ν. Ανδρουλάκη ζήτησε ο Χ. Δούκας

Menelaos Myrillas / SOOC

«Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και της χώρας»

Τη διεξαγωγή debate ζήτησε ο Χάρης Δούκας, ο οποίος, μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη, πέρασαν στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Μόλις επικοινώνησα με την ΕΡΤ και ζήτησα τη διεξαγωγή debate» σημείωσε ο κ. Δούκας σε ανάρτησή του.

«Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της χώρας» συμπλήρωσε ο κ. Δούκας.

Η διαφορά Ανδρουλάκη-Δούκα στον α’ γύρο και οι 858 ψήφοι που έκριναν το ντέρμπι με Γερουλάνο για τη β’ θέση

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας τερμάτισαν πρώτοι στον χθεσινό πρώτο γύρο των εκλογών ανάδειξης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε συγκεκριμένα 89.288 ψήφους και ποσοστό 29,64%, ενώ ο Χάρης Δούκας ήρθε δεύτερος με 64.490 ψήφους και ποσοστό 21,41%. Οι δύο μονομάχοι μπαίνουν στην κούρσα για τον β’ γύρο με τη μεταξύ τους διαφορά να διαμορφώνεται – σύμφωνα με τα χθεσινά αποτελέσματα – στις 8,23 μονάδες (24.798 ψήφοι).

Η μάχη για τη δεύτερη θέση μεταξύ Χάρη Δούκα και Παύλου Γερουλάνου κρίθηκε κυριολεκτικά στο νήμα, μετά από θρίλερ στην καταμέτρηση, που τελικά έδωσε το εισιτήριο για τον β’ γύρο στον δήμαρχο Αθηναίων. Λιγότερες από 860 ψήφοι στέρησαν από τον Παύλο Γερουλάνο την είσοδό του στον «τελικό» της 13ης Οκτωβρίου. Η διαφορά μεταξύ των δύο ήταν 858 ψήφοι.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Ανοιχτή η μάχη του β’ γύρου – Το προφίλ των Ανδρουλάκη, Δούκα και το δίλημμα της δεύτερης Κυριακής

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα οριστικά αποτελέσματα του α’ γύρου – Τα τελικά ποσοστά των υποψηφίων

Tι έχασαν οι νικητές του ΠΑΣΟΚ, ποια μάχη χάνει το Μαξίμου και μια ήττα του 98%