Skip to main content

Νάντια Γιαννακοπούλου: Νέα δυναμική αρχή – Οι πολίτες να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους

Φωτ. ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME

«Βλέπω πάρα πολύ κόσμο και αυτό με χαροποιεί. Πιστεύω ότι σήμερα θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία»

«Χιλιάδες πολίτες καλούνται σήμερα, μετά από τρεις μήνες διαλόγου και γιορτής της δημοκρατίας, να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους» δήλωσε η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα το Περιστέρι.

Η κ. Γιαννακοπούλου κάλεσε τους πολίτες «να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και με βλέμμα στο μέλλον για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για μια νέα δυναμική αρχή προκειμένου η χώρα να έχει στις 14 Οκτωβρίου ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ να είναι η επόμενη κυβέρνηση στη χώρα».

«Θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία»

Χαιρέτισε παράλληλα την αυξημένη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές. «Βλέπω πάρα πολύ κόσμο και αυτό με χαροποιεί. Πιστεύω ότι σήμερα θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία. Θέλω να καλέσω όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν μαζικά, να σπάσουν τους μηχανισμούς, να γυρίσουν την πλάτη στα συστήματα, να δώσουν μία ηχηρή απάντηση πως ναι. το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ» ανέφερε.

Η κ. Γιαννακοπούλου ψήφισε συνοδευόμενη από τη μεγαλύτερη κόρη της Κατερίνα. «Σήμερα η κόρη μου η Κατερίνα που είναι 16 θα ψηφίσει για πρώτη φορά. Θα είναι το γούρι μου» δήλωσε, καλώντας τους νέους «να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους».

naftemporiki.gr