Skip to main content

Χωρίς Καραμανλή – Σαμαρά το street party για τα 50 χρόνια της ΝΔ στη Ρηγίλλης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Παρά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη εκδήλωση με την οποία η ΝΔ θα γιορτάσει απόψε τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της. Αλλά τα γενέθλια αυτά, για τα οποία το κόμμα επιστρέφει μάλιστα στην ιστορική έδρα, στη Ρηγίλλης, θα γίνουν με ηχηρές απουσίες.

Αν και στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας, ύστερα από ένα διάστημα με έντονη εσωκομματική γκρίνια, ερωτήσεις βουλευτών σε υπουργούς για κοινωνικά ζητήματα, όπως τα κόκκινα δάνεια και η φαρμακευτική δαπάνη, αλλά και τη θορυβώδη διαγραφή Σαλμά, φαίνεται πως δεν θα είναι όλοι εκεί.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, αποφάσισαν σύμφωνα με πληροφορίες του Naftemporiki.gr να μην παραστούν. Όπως έγραφε από νωρίς το Naftemporiki.gr η ΝΔ θα ήθελε αυτή τη στιγμή περισσότερο από ποτέ το «δώρο» της παρουσίας των Καραμανλή – Σαμαρά, αλλά εκείνοι δεν εμφανίζονταν πρόθυμοι να συμμετέχουν στα κομματικά γενέθλια.

Να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός είχε μιλήσει τηλεφωνικά τόσο με τον κ. Καραμανλή όσο και με τον κ. Σαμαρά προκειμένου να τους προσκαλέσει προσωπικά στην εκδήλωση «Πάμε Ρηγίλλης», στην οποία ο ίδιος θα μιλήσει στις 20:00.

Στο σποτ για την εκδήλωση εμφανίζονται και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί.