Skip to main content

50 χρόνια ΝΔ: Σήμερα στις 20.00 η ομιλία Μητσοτάκη

Dimitris Kapantais / SOOC (ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 20:00, θα μιλήσει στην εκδήλωση «Πάμε Ρηγίλλης» για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

O πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα εκφωνήσει την ομιλία του, στην οδό Ρηγίλλης, όπως ενημέρωσε με σημείωμά του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην εκδήλωση της Παρασκευής κατά την τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σημειώνοντας πως «θα είναι μια ωραία ευκαιρία να συναντηθούμε με φίλους και παλιούς αγωνιστές για να γιορτάσουμε αυτή την, νομίζω, πολύ σημαδιακή και ιστορική επέτειο».

«Να θυμίσω, φορώντας και το κομματικό μας καπέλο, ότι την Παρασκευή ‘θα πάμε όλοι Ρηγίλλης’, όπως λέει και το σύνθημά μας. Θα πάμε για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας τη δύναμη του χθες αποτέλεσμα στο σήμερα, ελπίδα για το αύριο, σε μια ωραία επετειακή εκδήλωση. Να θυμίσω ότι ήδη έχουμε κάνει ένα Συνέδριο για τα 50 μας χρόνια, στο οποίο μιλήσαμε αναλυτικά και απαντήσαμε στο ερώτημα γιατί η Νέα Δημοκρατία τελικά είναι η μόνη παράταξη η οποία άντεξε τόσο πολύ στους κλυδωνισμούς της μεταπολίτευσης και είναι σήμερα τόσο ισχυρή» ανέφερε χαρακτηριστικά.