Skip to main content

Σ. Φάμελλος: Δεν είναι δεδομένο ότι θα κατέβει ο κ. Κασσελάκης- Δεν το δηλώνει τουλάχιστον

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Δεν ζήτησα ποτέ την πρόταση μομφής»

«Αφήνει υπονοούμενα σχετικά με τον κίνδυνο αποκλεισμού υποψηφίων από το συνέδριο, κάτι το οποίο δεν έχει μπει ποτέ στη συζήτηση», τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας στο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο κ. Φάμελλος σημείωσε πως πρόκειται για «μια ανησυχία που δημιουργείται χωρίς λόγο. Δεν αμφισβητεί κανείς από εμάς ούτε τις υπογραφές, ούτε το πόθεν έσχες», ενώ συμπλήρωσε ότι «θέλω να πω ότι δεν είναι δεδομένο ότι θα κατέβει. Δεν το δηλώνει τουλάχιστον» αναφερόμενος στο βίντεο που δημοσίευσε σήμερα ο κ. Κασσελάκης.

«Αιχμές για συσχέτιση κεντροαριστεράς και διαπλοκής»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Σωκράτης Φάμελλος υπογράμμισε ότι «αφήνονται αιχμές για συσχέτιση κεντροαριστεράς και διαπλοκής. Εγώ θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν υπάρχει στα κείμενα μας κάποια συζήτηση περί κεντροαριστεράς, αλλά υπάρχει μια απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, την οποία ψήφισε ο πρώην πρόεδρος για συμμαχικό προοδευτικό σχήμα, για τις επόμενες εκλογές και για κάλεσμα προς το ΠΑΣΟΚ και τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις» και πρόσθεσε πως, «τώρα πρέπει κάποιος να μας ξεκαθαρίσει. Αυτό εννοεί όταν λέει διαπλοκή ή εννοεί κάτι άλλο;».

Σημειώνεται ότι ο κ. Φάμελλος εξήγησε πως δεν ζήτησε ποτέ την διαδικασία μομφής, αλλά επεσήμανε ότι «πρότεινα δημόσια να πάμε σε προσφυγή στη βάση χωρίς μομφή».