Skip to main content

Χ. Μαμουλάκης στο Naftemporiki TV: Ο Φάμελλος είναι εξαιρετική επιλογή – Βοήθησε τον ΣΥΡΙΖΑ

Σχολίασε τη σημερινή κατάσταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Βλέπω ενδιαφέρον για τις υποψήφιες που κατατίθενται επισήμως στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαράλαμπος Μαμουλάκης, μιλώντας στην εκπομπή Rush Hour με τους Νικόλ Λειβαδάρη και Παύλο Πανταζόπουλο στη τηλεόραση της Ναυτεμπορικής.

Αναφορικά με τις υποψηφιότητες που έχουν ήδη κατατεθεί, ο κ. Μαμουλάκης ανάφερε ότι «νομίζω ότι βρισκόμαστε στη λήξη μίας πολύ έντονης, επίπονης και ψυχοφθόρας διαδικασίας που βιώνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και έναν χρονο».

Ερωτηθείς το ποιος έχει την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε πως «η ευθύνη δεν κατανέμεται σε ένα και μόνο πρόσωπο ή σε έναν μόνο φορέα. Αλλά πολλών ανθρώπων, η ευθύνη είναι και στις δύο πλευρές. Υπό αυτή την έννοια θεωρώ ότι είναι καλό να υπάρχει πέρα από τη συνέπεια και μία σύνεση. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει έντονη τοξικότητα».

«Χρειαζόμαστε μία σοβαρότητα, ο κόσμος έξω έχει τεράστια προβλήματα. Βλέπουμε ότι έχουμε μία καταρρέουσα κυβέρνηση,  οποία μέρα με τη μέρα φθείρεται. Η εικόνα που έχει η Νέα Δημοκρατία στο κοινοβούλιο είναι αδιανόητη για κυβερνών κόμμα», πρόσθεσε.

«Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να επιλέξει όποιος επιθυμεί, προφανώς ο Στέφανος Κασσελάκης έχει και αυτός τη δυνατότητα να είναι υποψήφιος αλλά και οι άλλες προσωπικότητες. Ο Σωκράτης Φάμελλος είναι μία εξαιρετική επιλογή ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, στάθηκε όρθιος και βοήθησε το ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί όρθιος».