Skip to main content

Π. Χρηστίδης: «Ο δρόμος για το ΠΑΣΟΚ είναι ανηφορικός, αλλά ανοικτός»

«Δεν υπάρχει ανησυχία για διάσπαση», ανέφερε μιλώντας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Η μεγάλη πρόκληση είναι η συμμετοχή του κόσμου, αλλά και να κρατήσουμε όλους τους ψηφοφόρους κοντά στο κόμμα» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χριστίδης, που μιλώντας στην εκπομπή «Rush Hour» της Naftemporiki TV  ερωτήθηκε για τις εξελίξεις στο κόμμα, λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών.

«Το κλειδί», για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, «είναι οι χιλιάδες άνθρωποι που θα έρθουν να ψηφίσουν», δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ. «Η ενότητα, χρειάζεται συγκεκριμένο πλαίσιο», ενώ ανέφερε ότι δεν ανησυχεί για μια επικείμενη διάσπαση, καθώς στο παρελθόν έχει ξανασυμβεί άνθρωποι που κατέβηκαν υποψήφιοι «να ακολουθούν διαφορετική διαδρομή».

Για τον ίδιο, οι υποψήφιοι είναι αυτοί που την επόμενη ημέρα «θα παίξουν κρίσιμο και σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο η παράταξη θα πορευτεί», σχολιάζοντας κιόλας, ότι ο δρόμος για το ΠΑΣΟΚ «είναι ανηφορικός, αλλά ανοικτός».

Στην ερώτηση, για τον τρόπο με τον οποίο στοχεύει το ΠΑΣΟΚ να μπει σε μια τροχιά εξουσίας, ο κύριος Χριστίδης, απάντησε ότι ο νεοεκλεγής πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «θα έχει την δυνατότητα με δύναμη και αισιοδοξία να γίνει Πρωθυπουργός», για να το επιτύχει όμως αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, χρειάζεται «ομάδα, σχέδιο και πάρα πολύ τρέξιμο», σημειώνοντας ότι ο ρόλος του Προέδρου και ενός Πρωθυπουργού είναι ένας ρόλος με πολλές απαιτήσεις.