Skip to main content

ΝΔ: Ο Γ. Βλάχος συντηρεί την πίεση των «11» με νέα ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια

Τονίζει ότι δεν έλαβαν απάντηση τα ερωτήματα που είχαν θέσει οι 11 βουλευτές της ΝΔ

Συντηρείται η πίεση στο εσωκομματικό πεδίο της Νέας Δημοκρατίας, με νέα επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος.

Ο κ. Βλάχος επαναφέρει ουσιαστικά το περιεχόμενο των ερωτημάτων που είχαν καταθέσει οι «11» για τα κόκκινα δάνεια καθώς, όπως αναφέρει, δεν έλαβαν απάντηση από τους ερωτώμενους βουλευτές.

Σημειώνεται ότι, χθες, ερώτηση κατέθεσε και ομάδα οκτώ βουλευτών της ΝΔ προς τη Νίκη Κεραμέως και τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη φαρμακευτική δαπάνη των ευάλωτων συνταξιούχων.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Βλάχος, μεταξύ άλλων, στην επίκαιρη ερώτησή του για τα κόκκινα δάνεια, σημειώνει ότι «τα ερωτήματα που θέσαμε δεν έλαβαν απάντηση», ενώ δημιουργήθηκαν και νέα «αφού ταυτόχρονα γινόμαστε αποδέκτες νέων αιτημάτων των πολιτών».

Ζητά επίσης να απαντήσει ο Κωστής Χατζηδάκης «εάν υπάρχει η βούληση από μέρους του Υπουργείου σας για νέες παρεμβάσεις προκειμένου να επιτευχθεί ισορροπία και δικαιοσύνη μεταξύ Τραπεζών-funds και δανειοληπτών κλείνοντας οριστικά ένα κρίσιμο κοινωνικό και οικονομικό θέμα που άνοιξε η κρίση με ευθύνη και των δυο πλευρών».

vlaxos erotisi