Skip to main content

Π. Μαρινάκης για ερώτηση 8 «γαλάζιων» βουλευτών: Είναι φοβερό ότι κάποιοι ανακάλυψαν εσωκομματικό πρόβλημα στη Ν.Δ.

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Αλίμονο αν ήταν πρόβλημα μία ερώτηση βουλευτών» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τον θόρυβο που προκάλεσε η νέα ερώτηση που κατέθεσαν οκτώ βουλευτές της Ν.Δ. αναφορικά με τη φαρμακευτική δαπάνη των συνταξιούχων θέλησε να κατευνάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υφίσταται εσωκομματικό πρόβλημα για την παράταξη.

«Νομίζω είχαμε μετρήσει ότι είχαν γίνει 6.200 ερωτήσεις βουλευτών της Ν.Δ. στα 5 χρόνια και κάποιους μήνες που είναι στην κυβέρνηση. Γίνεται συζήτηση για αυτές τις δύο τελευταίες που είναι κρίμα για τις προηγούμενες 6.200, έχουν αδικηθεί πάρα πολύ» σχολίασε σε σκωπτικό τόνο.

«Αλίμονο αν ήταν πρόβλημα μία ερώτηση βουλευτών. Δεδομένων και των στατιστικών στοιχείων και του τρόπου που διαχρονικά λειτουργεί η Κ.Ο. της Ν.Δ. είναι φοβερό ότι κάποιοι ανακάλυψαν πως υπάρχει μάλιστα  και εσωκομματικό πρόβλημα στη Ν.Δ., όταν οι ίδιοι βουλευτές που ρωτάνε στηρίζουν την κυβέρνηση σε όλα τα νομοσχέδια και κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους» πρόσθεσε.

Επανέλαβε δε πως βασικό καθήκον των βουλευτών είναι να προασπίζονται τα συμφέροντα των πολιτών. «Απευθύνουν ερωτήματα, πιέζουν την κυβέρνηση για γρήγορες λύσεις, παίρνουν απαντήσεις, λύνουν τοπικά προβλήματα. Αυτό που είναι ‘μια μέρα στη δουλειά’ για ένα σοβαρό κόμμα όπως είναι η Ν.Δ. θα το ακούν όσοι έχουν πραγματικά εσωκομματικά προβλήματα σε άλλα κόμματα και θα γελάνε» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν υπουργοί που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και γι’ αυτό υπάρχουν αυτά τα ερωτήματα ο κ.. Μαρινάκης εμφανίστηκε κατηγορηματικός: «Το αντίθετο είναι μια διαδικασία συμπληρωματική, Καθήκον των βουλευτών είναι να  ρωτάνε, διεκδικούν περισσότερα και των υπουργών να δίνουν λύση στα προβλήματα με βάση όσα προβλέπει το πρόγραμμα της Ν.Δ. και τα δημοσιονομικά δεδομένα της χώρας» τόνισε.

naftemporiki.gr

Διαβάστε ακόμη:

Αύριο στις 20.00 η ομιλία Κ. Μητσοτάκη στα γενέθλια της Ν.Δ. στη Ρηγίλλης