Skip to main content

Αύριο στις 20.00 η ομιλία Κ. Μητσοτάκη στα γενέθλια της Ν.Δ. στη Ρηγίλλης

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση της Ν.Δ.

Αύριο, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την 50η επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας έξω από τα ιστορικά γραφεία του κόμματος στην οδό Ρηγίλλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην εκδήλωση της Παρασκευής κατά την τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σημειώνοντας πως «θα είναι μια ωραία ευκαιρία να συναντηθούμε με φίλους και παλιούς αγωνιστές για να γιορτάσουμε αυτή την, νομίζω, πολύ σημαδιακή και ιστορική επέτειο».

«Να θυμίσω, φορώντας και το κομματικό μας καπέλο, ότι την Παρασκευή ‘θα πάμε όλοι Ρηγίλλης’, όπως λέει και το σύνθημά μας. Θα πάμε για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας τη δύναμη του χθες αποτέλεσμα στο σήμερα, ελπίδα για το αύριο, σε μια ωραία επετειακή εκδήλωση. Να θυμίσω ότι ήδη έχουμε κάνει ένα Συνέδριο για τα 50 μας χρόνια, στο οποίο μιλήσαμε αναλυτικά και απαντήσαμε στο ερώτημα γιατί η Νέα Δημοκρατία τελικά είναι η μόνη παράταξη η οποία άντεξε τόσο πολύ στους κλυδωνισμούς της μεταπολίτευσης και είναι σήμερα τόσο ισχυρή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε μία ενωτική κίνηση, ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε την περασμένη Δευτέρα στους Κ. Καραμανλή και Αντ. Σαμαρά για να τους προσκαλέσει προσωπικά στα γενέθλια της παράταξης.