Skip to main content

Νέα ερώτηση από 8 βουλευτές της ΝΔ για τη φαρμακευτική δαπάνη των συνταξιούχων

INTIME/Γιάννης Λιάκος

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη ομαδική ερώτηση γαλάζιων βουλευτών με «κοινωνικό» περιεχόμενο μετά την ερώτηση των 11 για τα κόκκινα δάνεια

Ερώτηση στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και στην Υπουργό Εργασίας Νίκη Κεραμέως κατέθεσαν οκτώ βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας επέκταση απαλλαγής συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη για συνταξιούχους.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη ομαδική ερώτηση γαλάζιων βουλευτών με «κοινωνικό» περιεχόμενο μετά την ερώτηση των 11 για τα κόκκινα δάνεια. Ωστόσο, αξίζει να διευκρινιστεί ότι οι οκτώ βουλευτές που υπογράφουν τη νέα ερώτηση δεν είχαν συνυπογράψει την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια.

Συγκεκριμένα την ερώτηση για τους συνταξιούχους υπογράφουν οι Χαράλαμπος Αθανασίου, Ιωάννης Ανδριανός, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Δημήτριος Καλογερόπουλος, Γιώργος Καρασμάνης, Ιωάννης Πασχαλίδης και Μίλτος Χρυσομάλλης.

Πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας την ερώτηση των «8», ανέφεραν απλώς ότι «η ερώτηση εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής τους αποστολής».

Ολόκληρη η ερώτηση των οκτώ βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

naftemporiki- farmakeutiki-agogi-nd