Skip to main content

Γερουλάνος: Αν περάσω στον δεύτερο γύρο των εκλογών είμαι ο μόνος που κερδίζει τον Ανδρουλάκη

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο  κ. Γερουλάνος δήλωσε ότι θα σεβαστεί το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα στις εσωκομματικές εκλογές

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανεβάζουν «στροφές», ενώ δεν απουσιάζουν και οι αιχμές μεταξύ των έξι, με τον Παύλο Γερουλάνο να εξαπολύει «βολές» τόσο κατά του Νίκου Ανδρουλάκη όσο και κατά της Άννας Διαμαντοπούλου.

Σχολιάζοντας την κριτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα ποσοστά στην Αθήνα, ο κ. Γερουλάνος είπε, παραχωρώντας συνέντευξη στο OPEN, ότι «αν είχαμε κάνει στις εκλογές ό,τι και στην Αθήνα, θα ήμασταν δεύτερο κόμμα».

Ακόμη, σημείωσε ότι «ο Ανδρουλάκης ξέρει ότι είμαι ο μόνος στον δεύτερο γύρο που μπορεί να διασφαλίσει την αλλαγή ηγεσίας. Ξέρει, λοιπόν, αν περάσω εγώ στον δεύτερο γύρο, η θέση του γίνεται πολλή δύσκολη. Και γι’αυτό έχει αποφασίσει αυτό τον καιρό να εξαπολύσει αυτή την επίθεση».

«Αυτό το οποίο φαίνεται από όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι ότι αν περάσω στον δεύτερο γύρο είμαι ο μόνος που κερδίζει τον κ. Ανδρουλάκη, άρα είμαι ο μόνος που μπορεί να διασφαλίσει αλλαγή ηγεσίας. Αυτό είναι κάτι που το ξέρει και ο ίδιος και μπορεί να παρακινείται από αυτό», πρόσθεσε.

Η απάντηση στην Διαμαντοπούλου

Απαντώντας στις δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου ότι ο ίδιος μπήκε αργά στην πολιτική ως υπουργός, ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι «η κυρία Διαμαντοπούλου προφανώς δεν έχει διαβάσει σωστά την πολιτική μου διαδρομή».

«Είναι δύσκολο να ηγηθείς ενός κόμματος αν δεν είσαι στη Βουλή»

Τόνισε δε ότι «οι μεγάλες μάχες είναι στη Βουλή», υπογραμμίζοντας ότι «είναι δύσκολο να ηγηθείς ενός κόμματος όταν δεν είσαι εκεί που δίνονται οι μάχες».

«Θα σεβαστώ το αποτέλεσμα»

Επιπλέον, ο  κ. Γερουλάνος δήλωσε ότι θα σεβαστεί το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα και θα είναι στο ΠΑΣΟΚ και την επόμενη μέρα.

«Η δική μου υποψηφιότητα διευρύνει το ΠΑΣΟΚ, είναι μια αμφίπλευρη διεύρυνση», υπογράμμισε.