Skip to main content

Θ. Καράογλου: «Aν κάποιος δεν άκουσε το μήνυμα των ευρωεκλογών, κάτι δεν πάει καλά»

Δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Στις ευρωεκλογές εστάλη ένα μήνυμα» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στην εκπομπή Rush Hour με την Νικόλ Λειβαδάρη και τον Παύλο Πανταζόπουλο στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

«Aν κάποιος δεν το άκουσε τότε κάτι δεν πάει καλά. Είναι προφανές ότι οι πολίτες έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Θέλουν πολιτικές οι οποίες θα λύνουν τα προβλήματά τους. Προφανώς και γίνονται προσπάθειες από όλους μας, είμαστε μία γροθιά, στηρίζουμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε αυτά να αντιμετωπιστούν. Αλλά θέλει ακόμα πιο γρήγορα ακόμα πιο αποφασιστικά και να μη διστάζουμε», υπογράμμισε o βουλευτής που ήταν στην ομάδα των «11» που κατέθεσε την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια, που στην πορεία οδήγησε στην διαγραφή Σαλμά.

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πιστεύω σε κάποια πράγματα θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποφασιστικοί», πρόσθεσε.

 «Όταν βλέπουμε ότι όλη η Ευρώπη στρέφεται προς τα δεξιά, εμείς  λέμε ότι έχουμε πρόβλημα και στο κέντρο. Δεν μπορώ να καταλάβω που το βρίσκουμε το πρόβλημα αυτό».

«Η κοινωνία θέλει απαντήσεις και οφείλουμε να τις δώσουμε. Να κάνουμε το καλύτερο. Να είμαστε όπου πρέπει πιο σκληροί και πιο αποφασιστικοί».

Στην ερώτηση εάν το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι το ότι πρέπει να πάει πιο δεξιά ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε ότι «Πρέπει να εφαρμόσει πολιτικές οι οποίες θα λύνουν τα προβλήματα των πολιτών και θεωρώ ότι αυτά τα προβλήματα είναι στην ατζέντα, αυτό που λέμε της δεξιάς, γενικότερα».