Skip to main content

ΠΑΣΟΚ: Προεκλογικό σποτ Χάρη Δούκα με φωτογραφίες από τα παιδικά και φοιτητικά του χρόνια

INTIME

«Σε όλη μου τη ζωή κάθε φορά που αποφάσιζα να μπω σε μια μεγάλη μάχη, επέστρεφα νοητά στις μνήμες μου» σημειώνει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Δούκας, έδωσε στη δημοσιότητα σποτ με αναφορές, συνοδευόμενες από φωτογραφικό υλικό, στα παιδικά και φοιτητικά του χρόνια.

«Σε όλη μου τη ζωή κάθε φορά που αποφάσιζα να μπω σε μια μεγάλη μάχη, επέστρεφα νοητά στις μνήμες μου», είναι η πρώτη φράση που χρησιμοποιεί στο σποτ του ο κ. Δούκας.

Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το εξής κείμενο:

«Από την οικογένεια, τους φίλους που μεγαλώσαμε μαζί, τους συμφοιτητές μου στη Θεσσαλονίκη, τις παραστάσεις της γειτονιάς, έμαθα ότι η αλλαγή δεν έρχεται από έναν μόνο, αλλά από πολλούς. Ενωμένους. Αυτές οι μνήμες, αυτές οι αξίες, είναι η δύναμη και η πυξίδα μου. Γιατί οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Με αυτή την δύναμη αλλάζουμε την Αθήνα, μαζί με την δημοτική μας ομάδα και σύμμαχο μας την κοινωνία. Ενωμένοι σε ένα κοινό σκοπό. Αυτό έχω στόχο να κάνω και στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό θέλω να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε για την Ελλάδα!».