Skip to main content

Φάμελλος: Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα – Απέναντί μας η κυβέρνηση Μητσοτάκη

INTIME/Γιώργος Ζάχος

Κάλεσε όσους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι απογοητευμένοι, να συστρατευτούν μαζί του

«Μήνυμα ενότητας» στέλνει, με σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη, ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Μιλώντας στο «ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ», ο κ. Φάμελλος ρωτήθηκε τι μπορεί να εγγυηθεί για το αύριο του κόμματος, τονίζοντας ότι έχει δώσει δείγματα γραφής ως επικεφαλής της ΚΟ με «ένα αραγές, ενωτικό και αποτελεσματικό έργο, απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης, με οργανωμένες προτάσεις σε όλα τα πεδία».

Μάλιστα, ανάφερε ότι ήταν πάντα υπέρ της ενότητας και της σοβαρότητας στον δημόσιο διάλογο, ενώ κάλεσε όσους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι απογοητευμένοι, να συστρατευτούν μαζί του.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε αξιόπιστη εικόνα και απαξιώθηκε πλήρως. Είπα φτάνει ως εδώ δεν πάει άλλο. Η δική μου υποψηφιότητα παίζει τον ρόλο εγγύησης για μία πολιτική που θα ενώνει και δεν θα διχάζει. Απέναντί μας βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τα ολιγοπώλια και το ανύπαρκτο έργο υπέρ των πολιτών. Οι λύσεις που προτείνει η κυβέρνηση είναι καναπές, ή ρουσφέτι, ή φύγε στο εξωτερικό», είπε σε άλλο σημείο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ο Σωκράτης Φάμελλος σημείωσε: «Εμείς προτείνουμε στον πολίτη έναν άλλο δρόμο και θα τον πείσουμε ότι υπάρχει διέξοδος».