Skip to main content

Θ. Γλαβίνας στο Naftemporiki TV: To ΠΑΣΟΚ ξέρει να συζητά

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θ. Γλαβίνας, μιλάει στη «Ν»

Θετικά αποτίμησε το debate των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θανάσης Γλαβίνας, μιλώντας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή On Politics με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο.

«Η διαδικασία εξελίσσεται με πολύ ομαλό τρόπο, σε ένα πνεύμα πολιτικού πολιτισμού, σε ένα πνεύμα που λέει ότι το ΠΑΣΟΚ ξέρει να συζητά» τόνισε.

«Το debate επικύρωσε μια διαδικασία όπως την άνοιξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προκηρύσσοντας εκλογές το καλοκαίρι» σημείωσε.

«Είναι λογικό και μέσα στην πορεία αυτή να υπάρξουν και κάποιες αντιπαραθέσεις, όμως αποτελούν την εξαίρεση» τόνισε.

Ερωτηθείς για τις κατηγορίες που διατύπωσε ο Χάρης Δούκας κατά του Νίκου Ανδρουλάκη και συνεργατών του, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κάποιον συνεργάτη του κ. Ανδρουλάκη που να έχει κάνει κάποια προσβλητική ανάρτηση προς το πρόσωπο του δημάρχου Αθήνας.

Με το ΠΑΣΟΚ –βάσει των τελευταίων δημοσκοπήσεων- να σταθεροποιείται στη δεύτερη θέση και τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται σε εσωτερική περιδίνηση, ο κ. Γλαβίνας ανέφερε ότι η Χαριλάου Τρικούπη αναμένει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προβλέπει ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι το κόμμα που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο εκπρόσωπος Τύπου σχολίασε ότι στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη, παρόλα αυτά, όπως δήλωσε και ο ίδιος: «Ο κόσμος έχει την σοφία και τα κριτήρια για να επιλέξει αυτόν ή αυτήν που θεωρεί ότι είναι το καλύτερο βήμα για την παράταξη».