Skip to main content

Α. Διαμαντοπούλου: «Σύντροφοι, προσοχή μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ»

Intime News

Ανάρτηση με αφορμή την αντιπαράθεση Ανδρουλάκη-Δούκα

Απαντώντας στην διαμάχη Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, σχολίασε σκωπτικά: «Σύντροφοι, προσοχή μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ!».

Με την ανάρτησή της αυτή, η κ. Διαμαντοπούλου προσπάθησε να υποστηρίξει την καλή εικόνα του Κινήματος που γεννήθηκε από την τηλεμαχία των υποψηφίων αρχηγών και να συντηρήσει το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, γεγονός που αναμένεται να έχει απήχηση και στην συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία.

Τι έχει προηγηθεί

Νωρίτερα, ο Χάρης Δούκας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε λόγο για «ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα» από στενούς συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη, τονίζοντας ότι «έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου».

Από τη μεριά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: «Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου. Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού. Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση».