Skip to main content

Λ. Κατσέλη στη «Ν» για debate ΠΑΣΟΚ: Αυτό που μου έλειψε είναι η στρατηγική

Η Λούκα Κατσέλη στη «Ν» για το debate στο ΠΑΣΟΚ και το μέλλον της κεντροαριστεράς

Για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αλλά και την επόμενη μέρα στον χώρο της κεντροαριστεράς μίλησε η πρώην υπουργός και ομότιμη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Λούκα Κατσέλη στην εκπομπή Rush Hour του Naftemporiki TV με τη Νικόλ Λειβαδάρη και τον Παύλο Πανταζόπουλο.

«Το χθεσινό debate του ΠΑΣΟΚ ήτα μία θετική πρωτοβουλία. Ήταν ένας πολιτισμένος διάλογος ανάμεσα σε έξι υποψήφιους από το ίδιο κόμμα. Δεν υπήρχε αναγκαστικά η αναγκαία συλλογική επεξεργασία, έτσι ώστε να βγαίνει μία γραμμή για το κάθε θέμα. Αυτό δείχνει ένα έλλειμμα συλλογικής επεξεργασίας σε επίπεδο κομμάτων, το οποίο υπάρχει σε όλα τα όμματα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή» σημείωσε.

«Ο κάθε υποψήφιος είχε μια διαφοροποιημένη στάση απέναντι σε κεντρικά βασικά θέματα, όπως η παιδεία και το μεταναστευτικό» ανέφερε η κ. Κατσέλη και πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε εμβάθυνση της ανάλυσης που απαιτείται σε κρίσιμα για την Ελλάδα θέματα.

Επεσήμανε, δε, ότι δεν συζητήθηκε πώς μπορεί να γίνει ο παραγωγικός μετασχηματισμός. «Αυτό που μου έλειψε είναι η στρατηγική» τόνισε και στάθηκε στην ανάγκη να γίνουν βήματα ανάκτησης της εμπιστοσύνης από το πολιτικό σύστημα.

Διαβάστε επίσης:

Debate ΠΑΣΟΚ: Η «ακτινογραφία» της τηλεμαχίας των «6» – Ποιοι ξεχώρισαν

Δ. Μαύρος (MRB): Ποιος κέρδισε στο debate του ΠΑΣΟΚ – Τι «χάθηκε»

Νάντια Γιαννακοπούλου στη «Ν»: Νικητής το ΠΑΣΟΚ από το χθεσινό debate

Debate: Οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ