Skip to main content

Αλ. Τσίπρας: Θα βραβευτεί για τη Συμφωνία των Πρεσπών εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ

Aris Oikonomou/SOOC

Η βράβευση του πρώην πρωθυπουργού θα λάβει χώρα εν μέσω των θυελλωδών εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ κι ενώ το κόμμα βαδίζει προς τις νέες κάλπες

Με το Βραβείο Ειρήνης «Νίκος Νικηφορίδης» 2024 θα τιμηθεί ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑΔΟΠ), ο Αλέξης Τσίπρας θα βραβευτεί για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η βράβευση θα λάβει χώρα εν μέσω των θυελλωδών εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το κόμμα βαδίζει προς τις νέες κάλπες, ενώ δεν αποκλείεται να συμπέσει χρονικά με τις ανακοινώσεις των Στέφανου Κασσελάκη και Σωκράτη Φάμελλου, οι οποίοι βρίσκονται ένα βήμα προτού κατέβουν στην κούρσα για την ηγεσία. Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας τηρεί μέχρι στιγμής σιγήν ιχθύος για τις εσωκομματικές εξελίξεις και έχει επιλέξει να μην τοποθετηθεί για τα όσα εκτυλίσσονται στην εσωκομματική σκακιέρα.

Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτεί «το δικοινοτικό κίνημα συνύπαρξης σε ενωμένη Κύπρο» και τη διάκριση να απονέμεται στους Γιώργο Λιασή, πρόεδρο της Ένωσης Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδος, και Neshe Yashin, Τουρκοκύπρια ποιήτρια, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.

Διαβάστε ακόμη:

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Να κάνουμε τα πάντα να μην κερδίσει ο Στ. Κασσελάκης