Skip to main content

Ο. Γεροβασίλη: «Ο Στ. Κασσελάκης δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία – Θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί»

Φωτ. Τ. ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Απαντά για το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα

«Ο άνθρωπος ήθελε ένα κόμμα «ενός ανδρός αρχή». Όποιος είπε ναι ήταν καλά, όποιος είπε όχι ήταν αντίπαλος και μάλιστα με τη ρετσινιά του υπονομευτή, της νομενκλατούρας», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη σχετικά με την στάση του Στέφανου Κασσελάκη όσο ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Γεροβασίλη, μιλώντας στο Attica, εμφανίστηκε βέβαιη πως ο Στ. Κασσελάκης δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα. Υπογράμμισε μάλιστα, ότι «θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων προκειμένου να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

«Το κόμμα αυτό έδωσε μεγάλη ανοχή και άπλετο χρόνο στον Στ. Κασσελάκη», σχολίασε η κ. Γεροβασίλη, προσθέτοντας ότι «θα έπρεπε με αξιοπρέπεια να έχει αποσυρθεί ο ίδιος».

Η Όλγα Γεροβασίλη χαρακτήρισε «υπαρξιακή στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ» τα όσα συμβαίνουν.

Θα είναι υποψήφια;

Αναφερόμενη στο αν θα είναι υποψήφια στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η θέση της προεδρικής καρέκλας δεν ήταν ουδέποτε ζητούμενο. Το έχω δείξει σε όλη μου την πορεία».

«Σε περιόδους πολύ δύσκολες, ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ανταποκριθήκαμε και με σοβαρότητα και με υπευθυνότητα, και εν πάση περιπτώσει με λάθη και παραλείψεις, αλλά όχι απομακρυνόμενοι από τις βασικές αρχές ούτε σε πολιτικές θέσεις ούτε σε αξίες, ούτε σε ιδεολογία φυσικά. Δεν το ξεχάσαμε ποτέ», συμπλήρωσε.