Skip to main content

Π. Γερουλάνος: Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι στη Βουλή για να μην αλωνίζει ο Μητσοτάκης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

«Αν πιστεύαμε τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Λοβέρδος θα ήταν πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ, η κ. Αχτσιόγλου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Μεϊμαράκης πρόεδρος της Ν.Δ.»

Για το τρίπτυχο «σχέδιο, ενότητα, εμπειρία» που «χρειάζονται και η Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ, και εγγυάται η υποψηφιότητά» του μίλησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Παύλος Γερουλάνος, σε συγκέντρωση στου Ζωγράφου.

«Ο νέος πρόεδρος πρέπει να μπορεί να κρατήσει ενωμένο το Κίνημα και να είναι παντού παρών, οπωσδήποτε και στη Βουλή, για να μην αλωνίζει ο Μητσοτάκης. Δεν είναι άποψη, είναι η πραγματικότητα» ανέφερε.

«Ό,τι κι αν πιστεύαμε στο παρελθόν, είναι δεδομένο ότι μας στοίχισε η απουσία του Προέδρου από τη Βουλή και είδατε τι έγινε και στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα κοιτάξουμε κατάματα την αλήθεια ή θα κάνουμε πως δεν την βλέπουμε, αφήνοντας τον Μητσοτάκη ανενόχλητο;» ήταν το δίλημμα που έθεσε ο κ. Γερουλάνος.

«Προσωπικά, δεν θέλω να δω ξανά το ΠΑΣΟΚ να χάνει τη δυναμική του, μετά από εκλογή νέου Πρόεδρου, επειδή είναι απών από εκεί που κρίνεται, αν είσαι ηγέτης ή όχι. Εγγυώμαι νέα ηγεσία, που ενώνει και αξιοποιεί κάθε στέλεχος, ηγεσία που στέκεται επάξια στη Βουλή, ηγεσία πλήρους απασχόλησης» πρόσθεσε.

Νέο σποτ

Παράλληλα, ο Παύλος Γερουλάνος, ανάρτησε σποτ με στιγμιότυπα από την ανοιχτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και αποσπάσματα από την ομιλία του, θέλοντας να ευχαριστήσει όσες και όσους βρέθηκαν εκεί, για να ακούσουν τις προτάσεις των υποψηφίων προέδρων του κόμματος.

«Πολιτική με γωνίες, ενότητα, πολιτισμός. Μπορούμε» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του και συνεχίζει: «Ζήσαμε πραγματικά ωραίες στιγμές, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη». Ήταν μια μέρα ανάτασης για το ΠΑΣΟΚ. Ένα σποτ αφιερωμένο σε όσες και όσους βρέθηκαν εκεί, αλλά και όλους τους πολίτες, που κοιτάνε με ελπίδα ξανά προς το Κίνημά μας».

«Αν πιστεύαμε τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Λοβέρδος θα ήταν πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ, η κ. Αχτσιόγλου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Μεϊμαράκης πρόεδρος της Ν.Δ.»

Παράλληλα με ανάρτησή του ο κ. Γερουλάνος σχολίασε τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως εν όψει των εσωκομματικών εκλογών. «Γνωρίζω ότι πολλοί και πολλές αυτές τις ώρες νιώθετε προβληματισμένοι από δημοσκοπήσεις και στοιχηματικές εταιρίες. Και θέλω να είμαι ξεκάθαρος μαζί σας. Όσο και να προσπαθούν κάποιες εταιρίες δημοσκοπήσεων να μας πείσουν για το πόσο προβληματικές έρευνες υπάρχουν, εγώ θα συνεχίζω να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που κάνουν σοβαρά την δουλειά τους» ανέφερε.

Τόνισε επίσης πως «η επιμονή να επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα και αποτέλεσμα σε μια τόσο ανοικτή και σύνθετη διαδικασία, όπου κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό εκλογικό σώμα που θα εκφραστεί στην εσωκομματική κάλπη, δεν πρέπει να μας αφορά ή να μας επηρεάζει».

«Άλλωστε εάν πιστεύαμε τις δημοσκοπήσεις σε εκλογές ανάδειξης αρχηγού κόμματος ο κ. Λοβέρδος θα ήταν πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ, η κ. Αχτσιόγλου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Μεϊμαράκης πρόεδρος της ΝΔ και Πρωθυπουργός της χώρας» πρόσθεσε.