Skip to main content

Χρ. Σπίρτζης για Στ. Κασσελάκη: Το σήριαλ «καρεκλοκένταυρος ετών 35» τελείωσε

Aris Oikonomou/ SOOC

«Είναι δυνατόν να μιλάει για κουκούλες στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ;»

Βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη εκτόξευσε ο Χρήστος Σπίρτζης, καταλογίζοντάς του ότι «το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η καρέκλα και η χρηματοδότηση από το κράτος για το κόμμα».

«Το σήριαλ “καρεκλοκένταυρος ετών 35” τελείωσε» σημείωσε και κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη ότι «απέδειξε ότι δεν αγαπάει το κόμμα γιατί ποτέ δεν άνηκε στην παράταξη». Είπε επίσης ότι το σχέδιο του κ. Κασσελάκη ήταν «να μπει ιδιώτης στην Αυγή και στο Κόκκινο».

«Βλέπουμε τραμπικές συμπεριφορές, οι οποίες υποκινήθηκαν»

«Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει μομφή, ο ένας δρόμος είναι να κάνει δικό του κόμμα, είτε να δώσει αξιοπρεπώς τη μάχη μέσα στο κόμμα του. Εδώ βλέπουμε τραμπικές συμπεριφορές, οι οποίες υποκινήθηκαν από πριν» επεσήμανε αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τα γραφεία του κόμματος και πρόσθεσε: «Αυτά που ζήσαμε θυμίζουν ακροδεξιά μορφώματα».

Ανέφερε επίσης ότι «έχω κάνει καταγγελία στην επιτροπή δεοντολογίας για τον κ. Κασσελάκη», τον οποίο κατηγόρησε ότι «κάθε βδομάδα που περνάει τσαλαπατά τις αξίες και το καταστατικό του κόμματος». «Είναι δυνατόν να μιλάει για κουκούλες στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε.