Skip to main content

ΠΑΣΟΚ: Ανοικτό debate μεταξύ των υποψηφίων προτείνει ο Ν. Ανδρουλάκης

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

«Προτείνω το debate που έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε να είναι για πρώτη φορά ένα ανοικτό debate, και προκάτ, όπως όλα αυτά που έχουμε συνηθίσει, των παράλληλων μονολόγων»

Τη διεξαγωγή εντός ανοικτού debate μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δίχως παράλληλους μονολόγους, πρότεινε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real 97.8, σήμερα Δευτέρα το πρωί, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα πολύ καλού πολιτικού διαλόγου.

«Φαίνεται ότι δεν μιμούμαστε αρνητικές πρακτικές και συμπεριφορές» τόνισε, επισημαίνοντας ότι «έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι τέλους».

«Ανοικτό, όχι προκάτ debate»

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «θέλω να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και προτείνω το debate που έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε τις επόμενες μέρες όλοι μαζί να γίνει στη δημόσια τηλεόραση και να είναι για πρώτη φορά ένα ανοικτό debate, και όχι ένα προκάτ debate, όπως όλα αυτά που έχουμε συνηθίσει, των παράλληλων μονολόγων».

Συνεχίζοντας, μίλησε για ένα debate «όπου θα μπορούν ελεύθερα να ρωτήσουν οι υποψήφιοι, να μιλήσουν οι υποψήφιοι και έτσι να γίνει ένας διάλογος ανοικτός».

Όπως εξήγησε, το debate θα μπορούσε να είναι στο πρότυπο των τηλεμαχιών για την προεδρία της Κομισιόν.