Skip to main content

«Μπλόκο» Κασσελάκη στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Για το θέμα ρωτήθηκε ο Ν. Παππάς στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Σε ανάκληση της εξουσιοδότησης του Χρήστου Μαυροκεφαλίδη να διαχειρίζεται τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αρμοδιότητα που τού είχε ανατεθεί τον Απρίλιο, προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε στην άρση του πληρεξουσίου, προκειμένου να μην φέρει καμία ευθύνη για τις οικονομικές συναλλαγές.

Με  αυτό τον τρόπο ο Στέφανος Κασσελάκης εκτιμάται ότι επιχειρεί να μπλοκάρει τα οικονομικά του κόμματος, καθώς ο Χρήστος Μαυροκεφαλίδης δεν θα μπορεί να υπογραφεί καμία οικονομική συναλλαγή, όπως λογαριασμούς και μισθούς εργαζομένων.

Τι αναφέρει ο νομικός σύμβουλος Κασσελάκη

Σημερινό Δελτίο Τύπου του νομικού συμβούλου του κ. Κασσελάκη, Χαράλαμπου Πελέκη, αναφέρει: «Με δεδομένο ότι ο κ. Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει πλέον πληροφόρηση από τα όργανα του κόμματος για ενέργειες και αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά και διαχειριστικά θέματα του κόμματος, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να έχει πλέον και την οποιαδήποτε ευθύνη για αυτές τις αποφάσεις. Ως εκ τούτου, ο κ. Στέφανος Κασσελάκης ανακάλεσε από την Παρασκευή 13.9.2024 το πληρεξούσιο προς τον κ. Χρήστο Μαυροκεφαλίδη.

Αθήνα 15.9.2024

Ο Νομικός Σύμβουλος του κ. Στέφανου Κασσελάκη

Χαράλαμπος Πελέκης».

Για το θέμα ρωτήθηκε ο Ν. Παππάς στο πλαίσιο της ΔΕΘ παραπέμποντας στην πρόσφατη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας που κήρυξε έκπτωτο τον κ. Κασσελάκη.

Παρακολουθήστε στο liveblog της Ναυτεμπορικής τη συνέντευξη του Ν. Παππά