Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ σε σκηνικό ανακωχής

Αμέσως μετά τη ΔΕΘ, η «ανακωχή» αναμένεται να μπεί σε φθίνουσα πορεία.

Η συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ, με ομιλητή τον πρόεδρο της ΚΟ Νίκο Παππά, θα είναι και το τελευταίο ίσως σκηνικό ανακωχής στον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του οποίου προσπάθησαν να επιδείξουν εικόνα ενότητας με την άνοδό τους στη Θεσσαλονίκη.

Στη συμπρωτεύουσα, συνοδεύοντας τον Νίκο Παππά, βρέθηκαν στελέχη από όλες τις τάσεις, όπως ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Παύλος Πολάκης, η Θεοδώρα Τζάκρη, η Κατερίνα Νοτοπούλου και άλλοι.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Παππάς προανήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει το αμέσως επόμενο διάστημα πρόταση νόμου για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους, ένα μείζον πρόβλημα για πολλά ελληνικά νοικοκυριά.

Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Παππά παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το εσωκομματικό μέτωπο είναι καυτό και θα πρέπει, εφόσον απαντήσει, να κρατήσει πολύ λεπτές ισορροπίες.

Αμέσως μετά τη ΔΕΘ, η ανακωχή αναμένεται να μκπεί σε φθίνουσα πορεία.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, άλλωστε, ο Στέφανος Κασσελάκης, που εξακολουθεί να αφήνει μέσω των δικηγόρων του και στενών του συνεργατών όπως η Θεοδώρα Τζάκρη ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής του στη δικαιοσύνη για την έκπτωσή του από το αξίωμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.