Skip to main content

Σ. Φάμελλος: Αντικρουόμενος ο πολιτικός σχεδιασμός Κασσελάκη – Έδινε βήματα στον κ. Μητσοτάκη

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Δεν είναι σωστή δικαιολογία ότι δεν αφέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης να υλοποιήσει τον πολιτικό του σχεδιασμό. Υπάρχει και ένα άλλο θέμα»

Για προβλήματα που υπήρχαν στον ΣΥΡΙΖΑ όσο ήταν πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε ο Σωκράτης Φάμελλος σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

«Δεν είναι σωστή δικαιολογία ότι δεν αφέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης να υλοποιήσει τον πολιτικό του σχεδιασμό. Υπάρχει και ένα άλλο θέμα. Ότι αυτός ο πολιτικός σχεδιασμός, πέρα από το ότι ήταν αντικρουόμενος και αποσπασματικός, έδινε βήματα πολλές φορές στον κ. Μητσοτάκη, παράλληλα με τα προβλήματα της προσωπικής προβολής, που είναι και πολύ μακριά και από τις αξίες του προοδευτικού κόσμου», σημείωσε μιλώντας στο Action24.

Παράλληλα, ο κ. Φάμελλος τόνισε: «Όσο ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος είχαμε σοβαρά προβλήματα όσον αφορά την συρρίκνωσή μας -και τη δημοσκοπική, αλλά δεν είναι μόνο αυτή- την αποστράτευση ανθρώπων που για χρόνια προσέφεραν στην Αριστερά, την απαξίωσή μας -γιατί τα φαινόμενα αυτά και οι συζητήσεις που ανοίγονταν δεν ήταν αντίστοιχες με τις αξίες της Αριστεράς, αλλά και γενικά με τις προοδευτικές ιδέες. Άρα, η δημόσια διατύπωση της πολιτικής μου αντίθεσης με την πολιτική που ασκεί ο κ. Κασσελάκης είναι ότι αυτή η πολιτική δεν αντιστοιχεί στον ρόλο του προέδρου, στην ευθύνη που έχει ο πρόεδρος, στο καταστατικό μας, στις συνεδριακές μας αποφάσεις και πάνω απ’ όλα στα συμφέροντα της κοινωνίας και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την παραδοχή ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απαραίτητος πολιτικός φορέας για την ελληνική κοινωνία. Για να αποτελέσει τον πυρήνα της προοδευτικής αντιπολίτευσης».

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Έκπτωτος και με τη «βούλα» της Πολιτικής Γραμματείας ο Στ. Κασσελάκης