Skip to main content

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Παύλο Γερουλάνο – Τι συζήτησαν

(Πηγή φωτ. ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME NEWS)

«Η συζήτηση είχε βάθος και καλό περιεχόμενο. Θα ήθελα να έχει έναν καλό αγώνα στην πολιτική του προσπάθεια» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος

Συνάντηση με τον βουλευτή και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Γερουλάνο, είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

«Κοινός σεβασμός για τα θέματα τα οποία αφορούν Πολιτεία και Εκκλησία»

«Είχαμε μια πολύ γόνιμη συνάντηση με τον Μακαριώτατο. Μια συνάντηση που βασίζεται σε κοινή αγάπη και κοινό σεβασμό για τα θέματα τα οποία αφορούν Πολιτεία και Εκκλησία. Πάντα από αυτές τις συζητήσεις βγαίνουν ωραίες ιδέες που αν υλοποιηθούν θα είναι καλές για τον τόπο», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Παύλος Γερουλάνος.

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανέφερε: «Θα ήθελα να δηλώσω τη χαρά μου για την ευκαιρία που μας δόθηκε να συζητήσουμε με τον κ. Γερουλάνο πολλά θέματα, γενικότερα για την κοινωνία, τις συνθήκες της ζωής, καθώς και για θέματα συνεργασίας Εκκλησίας-Πολιτείας». «Η συζήτηση είχε βάθος και καλό περιεχόμενο. Θα ήθελα να έχει έναν καλό αγώνα στην πολιτική του προσπάθεια, ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να μπορούμε από οποιαδήποτε θέση τον τοποθετήσει ο λαός να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ