Skip to main content

Κινητικότητα στο στρατόπεδο Κασσελάκη: «Δεν εγκαταλείπει την πολιτική»

Dimitris Kapantais / SOOC

Τι διαμηνύουν στενοί συνεργάτες του

Ύστερα από τρία 24ωρα πολιτικής αφωνίας, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να διαμηνύει προς «στη βάση» του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν εγκαταλείπει την πολιτική.

Σημειωτέον ότι η τελευταία δημόσια παρέμβαση του έκπτωτου προέδρου ήταν η δήλωσή του (για τη λύτρωση και τις κουκούλες), από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, λίγο μετά την υπερψήφισή της εις βάρος του πρότασης μομφής.

Στενοί συνεργάτες του Στ. Κασσελάκη ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την πολιτική ενώ για τις αποφάσεις του σημείωναν ότι θα ανοίξει ο ίδιος τα χαρτιά του, «προσεχώς».

Διευκρίνιζαν δε ότι το προσεχώς δεν σημαίνει και «βιαστικά».

Ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται κατά πληροφορίες στο σπίτι του στις Σπέτσες, απ’ όπου και επεξεργάζεται τις επόμενες κινήσεις του.

Σημιεβωτέον ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενή συνεργάτιδα του, Θ. Τζάκρη, «κάλεσε» σήμερα τον κ. Κασσελάκη με δήλωσή της να θέσει για άλλη μια φορά υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ν. Παππάς:  Επίσκεψη χωρίς ομιλία στην ΔΕΘ

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ, χωρίς όμως να πραγματοποιήσεις ομιλία το βράδυ του Σαββάτου. 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του κ. Παππά:

  • Παρασκευή: 10 π.μ., επίσκεψη στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο / Συνάντηση με τη διοίκηση και το σωματείο των εργαζομένων.
  • Σάββατο:10:00, συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO.
    • 10:30, περιοδεία στα περίπτερα της Έκθεσης.
    • 13:00, συνάντηση με παραγωγικούς φορείς (αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ).
  • Κυριακή: 12 μ.μ. συνέντευξη Τύπου – Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο