Skip to main content

Ο. Γεροβασίλη: Αν είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν θα κερδίσει

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Απάντησε στις κατηγορίες στελεχών που βρίσκονται κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη περί «απονομιμοποιημένης» Κεντρικής Επιτροπής

Στην εκτίμηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αν επιλέξει να είναι υποψήφιος εκ νέου, προχώρησε η βουλευτής του κόμματος, Όλγα Γεροβασίλη.

Η κ. Γεροβασίλη, μιλώντας στο Action24 κατέρριψε τις αιτιάσεις περί «απονομιμοποιημένης Κεντρικής Επιτροπής», επιχειρήματα που έχουν διατυπωθεί από στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη. «Η Κεντρική Επιτροπή είναι εκλεγμένη από το 2022, απευθείας από τη βάση με κάλπη. Και φυσικά, με μυστική ψηφοφορία, όπως είναι εκλεγμένη η Κεντρική Επιτροπή και ο πρόεδρος κλπ», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεροβασίλη.

«Μένει να δούμε τις προθέσεις του»

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι πέρυσι ήταν λάθος το χρονοδιάγραμμα που επιλέχτηκε για την εκλογή προέδρου. «Γι’ αυτό ορίστηκαν τελείως διαφορετικές ημερομηνίες με χρόνο για να ξετυλιχτούν ατζέντες. Και να καταλαβαίνει αυτός, ο οποίος πάει σε μια κάλπη να ψηφίσει, από τι δεσμεύεται αυτός που ψηφίζει».

Μιλώντας για την πιθανότητα να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης, τόνισε ότι έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος, αλλά «μένει να δούμε τις προθέσεις του».

Απαντώντας σχετικά με το αν θα είναι υποψήφια η ίδια στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι δεν το έχει σκεφτεί. «Τον Φλεβάρη θα ήμουν. Τώρα δεν το έχω σκεφτεί. Δεν ξεκινούν από εκεί οι προθέσεις μου».