Skip to main content

Βούλα Κεχαγιά: Παραιτήθηκε από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή φωτ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

«Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου» αναφέρει σε ανάρτησή της

Την παραίτησή της από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε η Βούλα Κεχαγιά, εν μέσω των αλυσιδωτών εξελίξεων που δρομολόγησε η υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη και η καθαίρεσή του.

Σε ανάρτησή της η κ. Κεχαγιά εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον κ. Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη του, καθώς και στελέχη του κόμματος που την «αντιμετώπισαν συντροφικά».

«Υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ εκείνα τα στελέχη του κόμματος που με αντιμετώπισαν συντροφικά και εκείνους τους συνεργάτες που φρόντισαν για την άψογη συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αγάπη με την οποία με περιέβαλε. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις-στάση τους απέναντί μου. Κοιτάω μπροστά» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανάρτησή της.

Η κ. Κεχαγιά είχε αναλάβει χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις 3 Μαρτίου του 2024.

Είχε προηγηθεί σειρά αποχωρήσεων συνεργατών του κ. Κασσελάκη από τις κομματικές τους θέσεις μετά την καθαίρεσή του από την ηγεσία του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι παραιτήθηκαν ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μπάμπης Παπαδάκης, καθώς και η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του κόμματος Ευγενία Κουντούρη. Επιπλέον παραιτήθηκε και ο διευθυντής του Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Καπνισάκης.

naftemporiki.gr