Skip to main content

Γ. Ραγκούσης για Στ. Κασσελάκη: Αν ξαναθέσει υποψηφιότητα δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Θα έχω κάποια προτίμηση αφού δω όλες τις υποψηφιότητες» απάντησε ερωτηθείς για τον ποιον θα στηρίξει για την ηγεσία

Ως θετική εξέλιξη «γιατί έκλεισε αυτή η δυσάρεστη παρένθεση» χαρακτήρισε την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Ραγκούσης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Ραγκούσης σημείωσε πως «η μετά Κασσελάκη εποχή για την προοδευτική παράταξη ξεκίνησε», εκφράζοντας την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει επιστροφή και αυτό φαίνεται από τη διστακτικότητα του ίδιου να πει τι θα πράξει.

«Έχει καταλάβει ότι αν ξαναβάλει υποψήφιος δε θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους που είχε πάρει όταν είχε εκλεγεί» δήλωσε ο κ. Ραγκούσης.

Σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους για την ηγεσία απάντησε: «Θα έχω κάποια προτίμηση αφού δω όλες τις υποψηφιότητες». Το βασικό κριτήριο για τον ποιον θα στηρίξει, όπως είπε, θα αποτελέσει ο υποψήφιος που θα επιλέξει να έχει δηλώσει καθαρά ότι είναι υπέρ της ανασυγκρότησης του κόμματος με στόχο τη συνένωση των

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα απάντησε ότι «μπορεί να κάνει ότι ο ίδιος εκτιμήσει». Πρόσθεσε ακόμη ότι ορθώς δεν απάντησε ποτέ στις συκοφαντικές αναφορές του κ. Κασσελάκη γιατί θα έπεφτε στο επίπεδό του».