Skip to main content

Απόστολος Γκλέτσος: Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Απολύτως ακατάλληλος ο Στ. Κασσελάκης

(ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/INTIME NEWS)

Σε ερώτηση για το αν βλέπει «επιστροφή» του κ. Τσίπρα απάντησε: «Αν συμβεί αυτό τα μαζεύω πίσω και του λέω καλωσήρθες αρχηγέ»

Στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, σε συνέχεια της χθεσινής ανάρτησής του με την οποία δήλωσε «παρών» στη. διαδικασία για την εκλογή προέδρου.

Στην ερώτηση αν θα κατέβει ως υποψήφιος ο κ. Γκλέτσος απάντησε καταφατικά, σημειώνοντας: «Το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπική ατζέντα πρώτα από όλα, αλλά με το ότι -επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία περιδίνηση-, θέλουμε να βάλουμε πλάτη όλοι εμείς που δηλώνουμε παρόντες, κυρίως για την ενότητα και για την επόμενη μέρα».

«Οι αριθμοί και τα μαθηματικά μού επιτρέπουν να πω ότι αν η βάση το θέλει μπορώ να ανταποκριθώ και σε αυτό το εγχείρημα, να είμαι επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν διαθέτει τον απαιτούμενο μηχανισμό, ώστε να θέσει υποψηφιότητα, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε «Έχω κάνει επτά εκλογές, έχω κατεβάσει και δικό μου κόμμα».

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Γκλέτσος είπε πως ο Στέφανος Κασσελάκης «ήταν απολύτως ακατάλληλος για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Τον ψήφισα και τον στήριξα μέχρι ένα σημείο που άρχισα να κατά πόσο ακατάλληλος είναι.για την πολιτική. Δεν καταλαβαίνει τι λέει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως η άποψή του για εκείνον είναι «η καλύτερη» ενώ για το αν θα πρέπει να παρέμβει ο πρώην πρωθυπουργός εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων απάντησε: «Δεν θα υπαγορεύσω εγώ στον Αλέξη Τσίπρα, τον φυσικό μας ηγέτη, τι θα κάνει».

Σε ερώτηση δε για το αν βλέπει «επιστροφή» του κ. Τσίπρα απάντησε: «Αν συμβεί αυτό τα μαζεύω πίσω και του λέω καλωσήρθες αρχηγέ».