Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πρώτες δηλώσεις Σπίρτζη και Φάμελλου μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά Κασσελάκη

Φωτ. INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ Γ.

Έχω αναλάβει ευθύνες και στο παρελθόν και πάντα θα υπηρετώ από όποια θέση αποφασίσει το κόμμα, δήλωσε ο Σ. Φάμελλος

«Σήμερα αναμετρήθηκε το κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ που στήριζε ουσιαστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το κομμάτι που εκφράζει την κοινωνία. Κερδίσαμε σήμερα. Θα κερδίσουμε τον τελικό στόχο», τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης, στην πρώτη του δήλωση μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Η πρώτη αντίδραση του Σωκράτη Φάμελλου

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε ότι «έκλεισε μία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Απέδειξε ότι τα μέλη της ΚΕ που είναι απευθείας εκλεγμένα από τη βάση, θέλουν μία νέα πολιτική πρόταση που να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους».

Ο κ. Φάμελλος πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έτοιμος σύντομα μέσα από το Συνέδριο που θα εγκρίνει όχι μόνο υποψηφιότητες αλλά και πολιτική πρόταση. Δεν μένει στίγμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής επέλεξαν να γυρίσουμε σελίδα».

Συμπλήρωσε, δε, ότι «θα είμαστε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, μέλη και στρατιώτες. Έχω αναλάβει ευθύνες και στο παρελθόν και πάντα θα υπηρετώ από όποια θέση αποφασίσει το κόμμα».

Οι πρώτες δηλώσεις της Ν. Κασιμάτη

Στις πρώτες δηλώσεις, η Νίνα Κασιμάτη ανέφερε ότι «κάποιοι ανέλαβαν να διορθώσουν το δήθεν λάθος της κοινωνίας. Θα πάρουν την απάντηση από τον κόσμο».

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό