Skip to main content

88η ΔΕΘ: Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει αύριο ο Κ. Μητσοτάκης – Στις 19.30 του Σαββάτου η ομιλία στο Βελλίδειο

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου στις 12:00

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί αύριο Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την έναρξη της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 19:30.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου στις 12:00.

Κατά την ομιλία του στο Βελλίδιο ο πρωθυπουργός αναμένεται να εστιάσει σε μία ατζέντα καθημερινότητας, σε συνδυασμό με ένα πακέτο οικονομικών μέτρων. Από την κυβέρνηση θέλουν να στείλουν μήνυμα επανεκκίνησης και σημειώνουν πως οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις θα τρέξουν με ταχύτητα το προσεχές διάστημα.

Το καλάθι της ΔΕΘ: Ποια επιδόματα θα αυξηθούν και πόσο – Τι θα γίνει με τις συντάξεις, τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν από το Μαξίμου σε κρίσιμους τομείς, όπως η παιδεία, η υγεία, οι μεταφορές, η ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης και η ασφάλεια.

Το μήνυμα που θα εκπέμψει από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός είναι πως θα μπει σε εφαρμογή μία σειρά αλλαγών σε τομείς που έχουν άμεσα σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών και θα αναφερθεί σε στοχευμένες παρεμβάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Δύο χρησμοί για την οικονομία στο παρά 1′ της ΔΕΘ: DBRS και ΑΕΠ θα κρίνουν τις τελευταίες πινελιές στις εξαγγελίες

88η ΔΕΘ: Έντονο γερμανικό επενδυτικό ενδιαφέρον