Skip to main content

Η Όλγα Γεροβασίλη σηκώνει το γάντι: «Να πάμε σε εσωκομματικές εκλογές για αρχηγό»

Φωτ. Τ. ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε μια τέτοια περίπτωση να είναι υποψήφια και η ίδια  

Σηκώνει το γάντι η Όλγα Γεροβασίλη και καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε εσωκομματική κάλπη, είτε για την επανεκλογή του, είτε για την εκλογή άλλου προσώπου στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να περιμένει προτάσεις μομφής.

«Η εκλογή από τη βάση θα είναι μια λυτρωτική κίνηση για τον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε σε συνέντευξη στο Action24, τονίζοντας παράλληλα: «Η αγωνία μου είναι μην φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ ξανά στο 3%».

«Ανοιχτά και δημοκρατικά θα λυθούν όλα, με αποφάσεις σεβαστές από όλους για να δυναμώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να σταματήσει την καθοδική του πορεία», δήλωσε η κ. Γεροβασίλη, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε μια τέτοια περίπτωση να είναι υποψήφια και η ίδια. 

«Εδώ που φτάσαμε, ο πρόεδρος θα πρέπει να απαντήσει σε ένα βασικό δίλημμα: αν θέλει έναν ΣΥΡΙΖΑ δυνατό, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη διακυβέρνηση, ή αν θέλει έναν ΣΥΡΙΖΑ που συρρικνώνεται, απαξιώνεται και είναι ουραγός των πολιτικών εξελίξεων», υπογράμμισε.

«Συνειδητή επιλογή διχασμού της ΚΟ»

Επίσης η αντιπρόεδρος της Βουλής κατήγγειλε ότι η αποπομπή Φάμελλου ήταν μία «συνειδητή επιλογή» διχασμού της κοινοβουλευτικής ομάδας έγινε για να επηρεαστούν οι συσχετισμοί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος,και να «καλοπιάσει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη.