Skip to main content

Κασσελάκης: Κλείνει το μάτι σε Πολάκη με επίθεση σε Τασούλα

Τις δηλώσεις Τασούλα όταν διεγράφη ο Παύλος Πολάκης από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος

Πυρά κατά του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ακόμη μία ένδειξη ότι θέλει να γεφυρώσει το χάσμα με τον Παύλο Πολάκη ενόψει της κρίσιμης συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. 

Ο κ. Κασσελάκης, με αφορμή την υπόθεση Λινού και κληθείς να σχολιάσει τις διαφορές με τη διαγραφή Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα, είπε:

«Το ζήτημα της κ. Λινού είναι εντελώς διαφορετικό από το ζήτημα του Παύλου Πολάκη. Το θέμα του Παύλου ήταν θέμα ύφους σε μία κρίσιμη ημέρα που μιλούσαμε για την Attica Bank.  Θεωρώ ότι η στάση του εκείνη την ημέρα ήταν αντιπαραγωγική», τόνισε ο κ. Κασσελάκης σε δηλώσεις στου Mega.

Δεν θα μας κουνάνε το δάχτυλο – Να ανακαλέσει

«Από εκεί και πέρα, θυμήθηκα την στάση του προέδρου της Βουλής, που αποκάλεσε τον Παύλο ζήτουλα. Θέλω να πω ξεκάθαρα ότι δεν ανεχόμαστε από κανέναν της ΝΔ να μας κουνάει το δάχτυλο. Εκείνοι είναι που δεν διαγράφουν βουλευτές που δεν ήξεραν αν το γένος μου είναι αρσενικό ή θηλυκό», πρόσθεσε και κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς του για τον Παύλο Πολάκη. 

Νωρίτερα αναφερόμενος στις εξελίξεις (διαγραφή Λινού), ο κ. Πολάκης είχε κάνει λόγο για δικαίωση.

Πολάκης για Λινού: Δικαίωση και μάθημα σε όσους νόμιζαν πως θα ξεμπερδέψουν μαζί μου