Skip to main content

Πολάκης για Λινού: Δικαίωση και μάθημα σε όσους νόμιζαν πως θα ξεμπερδέψουν μαζί μου

ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

«Συνεχίζουμε για βαθιές αλλαγές» ανέφερε σε ανάρτησή του

«Τι να πω τώρα… Απλά δικαίωση» σχολίασε ο Παύλος Πολάκης, με φόντο τις πληροφορίες που εμφανίζουν την Αθηνά Λινού να βρίσκεται προ της διαγραφής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και μάθημα σε αυτούς που νόμιζαν πως βρήκαν την ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου… εντός και εκτός» πρόσθεσε σε ανάρτησή του ο κ. Πολάκης, χωρίς να κατονομάζει την κ. Λινού.

«Συνεχίζουμε για βαθιές αλλαγές! Αλλιώς δεν πέφτει ο Μητσοτάκης και το επιτελικό κράτος της διαφθοράς και του ξεπουλήματος» πρόσθεσε ο κ. Πολάκης.

Αθηνά Λινού: Προ των πυλών διαγραφή της από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι στη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά ο Στέφανος Κασσελάκης με επιστολή προς το προεδρείο της Βουλής, που σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν» θα κοινοποιηθεί εντός ωρών.

Αμέσως μετά, αναμένεται κατά τις ίδιες πληροφορίες σχετική ανάρτηση του κ. Κασσελάκη, ο οποίος θα εξηγεί τους λόγους της διαγραφής.

Η κόντρα Λινού – Πολάκη

Η διαγραφή της κ. Λινού έρχεται με φόντο τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος –όπου η βουλευτής καταψήφισε την πρόταση του κ. Κασσελάκη για αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά, στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας- αλλά και στον απόηχο της διαμάχης της με τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος επίσης είχε διαγραφεί από την Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Λινού βρέθηκε στο στόχαστρο του κ. Πολάκη, έπειτα από τη διαγραφή του μετά τη λεκτική του επίθεση σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδ. Γεωργιάδη σε επιτροπή της Βουλής. Η κ. Λινού είχε καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη, ο οποίος τέθηκε εκτός της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθως, ο κ. Πολάκης -ο οποίος παραμένει μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ- στράφηκε κατά της κ. Λινού, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αλλά και για αδιαφανή λειτουργία του Ινστιτούτου Prolepsis, ιδρύτρια του οποίου είναι η κ. Λινού. Σε αυτό το πλαίσιο, η κ. Λινού κλήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ να παράσχει εξηγήσεις και παρέδωσε «459 σελίδες με όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν», όπως ανέφερε σε ανάρτησή της.

Η κόντρα κλιμακώθηκε χθες, Τρίτη, με την κ. Λινού να αποστέλλει εξώδικο στον κ. Πολάκη, κάνοντας λόγο για «χυδαία αντίδραση» και «ψευδείς κατηγορίες». Η κ. Λινού κάλεσε τον κ. Πολάκη, εντός τριών εργάσιμων ημερών να ανακαλέσει και να απαλείψει από το διαδίκτυο «όλες τις ψευδείς, συκοφαντικές και ιδιοτελείς αναφορές» προς το άτομό της και την ΑΜΚΕ PROLEPSIS. Σε ανάρτηση – απάντηση, ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι «δεν παίρνω λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα».

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Λινού: Εξώδικο στον Παύλο Πολάκη – «Δεν παίρνω λέξη πίσω», απαντά ο ίδιος