Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει εκτάκτως η Κ.Ο. την Τρίτη

Dimitris Peristeris / SOOC

Στην εσωκομματική διαμάχη που μαίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε νωρίτερα ο Στ. Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο, Τρίτη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν απόφασης του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Μένει να διευκρινιστεί αν στη συνεδρίαση θα συμμετάσχει δια ζώσης ή διαδικτυακά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Στ. Κασσελάκης: Πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΣΥΡΙΖΑ – Νοσηρός ο δημόσιος διάλογος

Στην εσωκομματική διαμάχη που μαίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός. Προφανώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης, μεταξύ άλλων.

«Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους. Και συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην τηλεόραση ή στην Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στ. Κασσελάκης: Πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΣΥΡΙΖΑ – Νοσηρός ο δημόσιος διάλογος