Skip to main content

Π. Πολάκης: Δημοσίευσε την απόφαση περικοπής του μισθού του – «Έτσι για να ικανοποιηθούν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πώς προτείνει στον Πρόεδρο της Βουλής να αξιοποιήσει τα χρήματα από την περικοπή του μισθού του

Για «μνημείο ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας» κάνει λόγο ο βουλευτής Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στην μείωση του μισθού που του επιβλήθηκε μετά την επίθεση σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, στα τέλη Ιουλίου.

Ο βουλευτής δημοσίευσε σε ανάρτησή του την απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, «έτσι για να ικανοποιηθούν και κάποιοι μες στο ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, προτείνει στον κ. Τασούλα, τα χρήματα που θα «εξοικονομήσει» μέσω της περικοπής του μισθού να τα δώσει «στον δήμο Σφακίων για την ενίσχυση του Δημοτικού Φροντιστηρίοιυ στα παιδιά της περιοχής».

Η ανάρτηση

Ολόκληρη η ανάρτηση του Π. Πολάκη (δική του γραφή):

«Ενω ολο το σκηνικο και του υποτιθεμενου «μπουλινγκ σε αρρωστη γυναικα» και του ψευτικου χρονοκαθυστερημενου κλαματος ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως ηταν αφενος ανυπαρκτο και αφετερου στημενο ο Προεδρος της Βουλης προχωρησε στην περικοπη της βουλευτικης μου αποζημιωσης!

Ετσι ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ δημοσιοποιω το εγγραφο της περικοπης για να μεινει και στην ιστορια του Κοινοβουλιου ως ΜΝΗΜΕΙΟ ψευδεπιγραφου και υποκριτικου καθωσπρεπισμου και εκδικητικοτητας απεναντι σε αυτο που φοβαστε!!

Ετσι για να «ικανοποιηθουν» και καποιοι μες στο Συριζα που νομιζαν πως θα ξεμπερδευαν μαζι μου αλλα δεν…

Κυριε Τασουλα προεδρε της Βουλης ,αυτην την εξοικονομηση που θα κάνεις θα σου προτεινα να τη δωσεις στο Δημο Σφακιων για την ενισχυση του Δημοτικου Φροντιστηριου στα παιδιά της περιοχης .

Υγ .Εγω είχα, εχω και θα εχω δουλειά .
Απο την πολιτικη δεν ζω ,14 χρονια ΠΡΟΣΦΕΡΩ..».

FB/ Παύλος Πολάκης