Skip to main content

Βαριές εκφράσεις Πολάκη κατά Λινού – «Και άτιμη και διεφθαρμένη» – Όλη η ανάρτηση

«Μετά που έστησε αυτό το ψεύτικο κλάμα για να οδηγήσουν συντονισμένα στη διαγραφή μου, έψαξα τη δραστηριότητά της για να καταλάβω τι συμβαίνει»

Με βαριές εκφράσεις, ο Παύλος Πολάκης στρέφεται για άλλη μία φορά, με ανάρτησή του κατά της Αθηνάς Λινού.

O ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο facebook ότι η κ. Λινού του τηλεφώνησε χθες το απόγευμα και του είπε «πίστευε πως δέκα χρόνια είχαμε καλή συνεργασία».

«Την εκοψα λεγοντας πως «δεν ειχαμε συνεργασία, γνωριμια ειχαμε απο το πανεπιστημιο και θεωρουσα πως ειχε μια προσφορα και μια τιμιοτητα παρα τις διαφωνιες μου σε καποιες δηλωσεις της. Ομως μετα που εστησε αυτο το ψευτικο κλαμα για να οδηγησουν συντονισμενα στη διαγραφη μου, εψαξα τη δραστηριοτητα της για να καταλαβω τι συμβαινει και βεβαια να αμυνθω για τη δολοφονια χαρακτηρα και ειδα πως ειναι ΚΑΙ ΑΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ!! Γι αυτο να μην τολμησει να με ξαναπαρει τηλεφωνο», αναφέρει ο κ. Πολάκης ο οποίος στην συνέχεια επανέρχεται στο θέμα της δραστηριότητά της στο Ινστιτούτο Prolepsis, μιλώντας για ανάγκη παρέμβασης εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Λινού είχε προαναγγείλει ότι θα μηνύσει τον Παύλο Πολάκη για όσα της καταλογίζει σχετικά με το Ινστιτούτο.

Βαθαίνει η ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς το Συνέδριο