Skip to main content

Φάμελλος, Τσαμπάζη και Αχτσιόγλου απειλούν με αγωγές για υβριστικό tweet

(EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ )

Τι αναφέρει χρήστης του Χ σε ανάρτηση - Στήριξη Κασσελάκη με αιχμές για γενικότερη χυδαιότητα

Σφοδρές αντιδράσεις και εκνευρισμό έχει προκαλέσει ανώνυμη ανάρτηση στο Χ που κάνει λόγο για σχέση του Σωκράτη Φάμελλου με τη Δώρα Τσαμπάζη, οι οποίοι «φιλοξενήθηκαν στο εξοχικό της Έφης Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 ημέρες».

Τόσο ο Σωκράτης Φάμελλος όσο και η Δώρα Τσαμπάζη αντέδρασαν έντονα και ανακοίνωσαν ότι προσφεύγουν στη δικαιοσύνη.

«Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες» έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Τσαμπάζη. «Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας», έγραψε ο κ. Φάμελλος.

Αντίδραση Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο X στήριξε και τον κ. Φάμελλο και την κ. Τσαμπάζη τονίζοντας όμως πως «η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά».

«Στηρίζω αμέριστα τον Σωκράτη Φάμελλο απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε. Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωση της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε. Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά», σημειώνει ο κ. Κασσελάκης

Διαβάστε ακόμη

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης, οι κινήσεις των 87 και τα σχέδια Πολάκη