Skip to main content

Και άλλα πυρά κατά Κασσελάκη: «Τελείως ανίκανος να διοικεί» – «Τα αστακοκάραβα δεν πλέουν με την αιολική ενέργεια»

SOOC

Σφοδρή επίθεση κατά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο πρώην οικονομικός διευθυντής του κόμματος Θύμιος Γεωργόπουλος

Δριμεία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Κουμουνδούρου Θύμιος Γεωργόπουλος, αφήνοντας και αιχμές για τα αστακοκάραβα

Σχολιάζοντας τους χειρισμούς του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ  Στις σοβαρές εσωκομματικές τριβές, κάνοντας παράλληλα αναφορά στα αστακοκάραβα, σημειώνει πως ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος χορηγός του Μητσοτάκη με την παράπολιτική (ιδεόρροια) που παράγει.»

Ολόκληρη η ανάρτηση Γεωργόπουλου:

«Σίγουρα ο Κασσελάκης είναι το πιο τραγικό πρόσωπο στον ΣΥΡΙΖΑ, συνολικά στην Αριστερά και ευρύτερα στην προοδευτική παράταξη και αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος χορηγός του Μητσοτάκη με την παράπολιτική (ιδεόρροια) που παράγει.

Όμως το γεγονός ότι -ως τραγική φιγούρα- καμώνεται τον βασιλιά Αγαμέμνονα (στην γνωστή τραγωδία του Ευριπίδη ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΑΥΛΙΔΙ) καταντάει γελοίο, αν δεν ήταν επικίνδυνο.

Ούτε η Αθηνά Λινού είναι Ιφιγένεια,

Ούτε ο Παύλος Πολάκης είναι Κάλχας,

Ούτε ούριος άνεμος (για την Αριστερά όσο παραμένει) πρόκειται να πνεύσει (άλλωστε τα αστακοκάραβα δεν πλέουν με την αιολική ενέργεια).

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στην καλύτερη εκδοχή, είναι Φον (Φρίντριχ) Πάουλους (όμηρος της στρατηγικής του) και τελείως ανίκανος να διοικεί και να παίρνει αποφάσεις.

Όπως είχε πει και ο ίδιος (Φον Πάουλους) στον Στρατάρχη Γκεόργκι Ζούκοφ όταν τον συνάντησε μετά την σύλληψη του (στην αποτυχία του σχεδίου Μπαρμπαρόσα) για την εκδοχή υπογραφής εκεχειρίας:

«Αιχμάλωτος Στρατηγός ΔΕΝ μπορεί να δίνει διαταγές».

Οργανωμένο σχέδιο εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ο Κασσελάκης

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργόπουλος, καρατομήθηκε από τον κ. Κασσελάκη με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον κάλεσε στο γραφείο και του ανακοίνωσε, παρουσία τρίτων μάλιστα, ότι επιθυμεί να διακοπεί η συνεργασία του με το κόμμα, ενώ δεν τον άφησε καν να διεκπεραιώσει εκκρεμότητες, λέγοντάς του ότι επιθυμούσε «να τελειώσουν όλα σήμερα».